13-11-2013 Prijsuitreiking Jeugdcompetitie

 

13-11-2013 prijsuitreiking jeugdcompetitie          binnenwater  2013 

De zomer jeugdcompetitie was weer afgelopen, dus de prijsuitreiking was weer zoals altijd in clubhuis  de Mijlpaal. Woensdagmiddag 16.30 de Mijlpaal werd gevuld met de jeugdvissers, ouders, opa’s, oma’s en verdere familie. De vissers werden ontvangen met consumptie bonnen en de ouderen met een lekker bakje koffie. De jeugdcommissie had weer voor een mooie bekertafel gezorgd, omdat alle jeugdvissers weer winnaar waren. Nadat ieder binnen was werd door onze vismeester Wim welkom geheten en de afgelopen competitie door genomen. Wat was het geval door het dicht groeien van de visvijvers waren wij genoodzaakt uit te wijken na de vijver bij de Poolster wat achteraf een goeie beslissing was.  De deelname was wat minder dan voorgaande jaren ,maar dat kwam door het afgelasten door het onweer van de eerste wedstrijd en er veel wedstrijden in de vakantie perioden vielen, (volgend jaar probeert de jeugdcommissie dat beter te regelen). 

Daarna was het tijd om de bekers uit te reiken.

 Voor de beste drie in elke poule was er een wat grotere beker en voor ieder een zelfde waardebon die te besteden is bij onze hoofdsponsor Hengelsport Meyvogel, bij onze clubfotograaf moesten zij dan wel met hun trofee op de foto, die weer te zien en te downloaden en te vinden zijn op onze website       hsvbrittenburgh.nl  onder links                  Willem bruins foto weblog.     

1e A poule Tessa Zwanenburg          2e A Poule Matthijs Turk                 3e A Poule Michelle v/d Bent   

1e B Poule Theo Turk                      2e B poule Rachel de Jong     3e B Poule Stevanie van der

Na de pauze werd ieder voorzien van patat en een frikandel aangeboden door snackbar De Dreef , hiervoor onze hartelijke dank. Daarna keerde iedereen trots met hun veroverde trofee huiswaarts. 

De jeugdcommissie leden Jan de Jong, Vismeester Wim v/d Bent en jeugdbegeleider Willem Bruin  kon met deze afsluiting weer terug kijken op een geslaagd zomer seizoen.                                                             Willem Bruin                                               

     

uitslag jeugdcomp 2013

   

 

   

21-6-2013

5-7-2013

19-7-2013

2-8-2013

16-8-2013

 

   

Naam

Punten

Punten

Punten

Punten

Punten

Totaal

1

A

Tessa Zwaneburg

nvt

4

76

            0/*

64

144

2

A

Matthijs Turk

nvt

5

32

34

28

99

3

A

Michelle van der Bent

nvt

13

6

32

6

57

4

A

Iris van Duyn

nvt

0

13

6

12

31

5

A

Esmee Heemskerk

nvt

0

2

8

12

22

6

A

Sem Varkevisser

nvt

0

             0/*

            0/*

             0/*

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

B

Theo Turk

nvt

0

32

42

26

100

2

B

Rachel de Jong

nvt

             0/*

10

28

             0/*

38

3

B

Stefanie van der Plas

nvt

0

4

24

             0/*

28

4

B

Tim van Duyn

nvt

0

2

8

4

14

5

B

Justin van Duyvenvoorde

nvt

2

2

6

             0/*

10

6

B

Lars Kuyt

nvt

0

0

             0/*

8

8

7

B

Chris Kamphues

nvt

2

2

             0/*

0

4

8

B

Marnix van der Plas

nvt

0

2

             0/*

             0/*

2

0/*

 

Niet gevist

           
 

A

Leeftijdscategorie 4 t/m 8 jaar

       
 

B

Leeftijdscategorie vanaf  9 jaar tot 13

     

 

Prijsuitreiking Jeugd 8 september 2011

Donderdag 8 september prijsuitreiking Jeugdvis competitie 2011

De jeugdvis competitie was weer een succes dit jaar, bij alle wedstrijden was het bovenverwachting steeds mooi weer. Het vissen op de nieuwe locatie de vijver Delta Helmbergweg was geen verkeerde keus, helaas hadden de grote vissen zich verstopt. Dit jaar werd er op punten gevist wat de jeugdbegeleiders een hoop rekenwerk scheelde. Er werd gevist in twee poules A 4-8 jaar B 9-13 jaar. De sfeer was gezellig, veel vissers werden goed geholpen door hun ouders, sommigen al te goed, volgend jaar gaan we de regels wat aan scherpen, ( bijvoorbeeld de vissen niet meer mee tellen die uit een kapot leefnet zijn gezwommen ) tijdens het vissen werden ze zoals altijd voorzien van chips en een drankje.

Donderdag 8 september was het zover, om 5 uur liep clubhuis De Mijlpaal helemaal vol met zenuwachtige ouders en jeugdvissers.

De bekers stonden al te glimmen. Voor de prijsuitreiking werd iedereen voor zien van een drankje, de ouders kregen een kopje koffie. Daarna kwam onze secretaris Wim aan het woord. Hij had erg genoten van de competitie en beloofde dat we volgend jaar weer van de partij zijn.

Om de spanning op te heffen werd begonnen met het uitreiken van de Bekers, wat bleek iedereen had een beker gewonnen en een waardebon van 10 euro te besteden bij hengelsport Piet Meyvogel. Intussen werd iedereen met zijn beker door Willem op de fotogenomen die te zien is op Willems foto weblog  picasaweb.google.nl/zeevisser62  daarna werd het smullen van de patat en frikadel die grotendeels door snackbar De Dreef gesponsord werd (namens de jeugdvissers bedankt). Na nog een drankje ging ieder tros met zijn beker huiswaarts met de belofte volgend jaar weer van de partij te zijn.

Jeugdbegeleiders Wim, Jan, Jeroen, en Willem waren moe maar voldaan ze hadden een heel druk jeugdvis seizoen achter de rug, visles op de Reoboth school, cursus vissen voor kids, vissen met patiënten van stichting Raamwerk (Zeehos ), Maritieme toeristenmarkt en de jeugdcompetitie, maar zij doen dit graag voor de jeugd.

 

Eind uitslag A poule
1e Tessa Zwanenburg
2e Irus Zwanenburg
3e Daphne v/d/ Laan

B poule

1e Lars Vlieland
2e Ester Ouwehand
3e Robin Klaasse

De hele uitslag is te vinden op onze website www.hsvbrittenburgh.nl 

Willem Bruin